Het hart kent geen kanker. De eventuele hartaanval of andere stoornis in dat gebied, geeft een goede indicatie van het werkelijke probleem. De strijd waar de (nog) onbewuste mens, steeds weer in terecht komt. Zelf bij een schijnbaar onvermijdelijk verkeersongeval, is er een achterliggende, werkelijke oorzaak.

In de zogenaamd alternatieve wereld, is dit soort zaken allang zonneklaar. Het vraagt bewustzijn. Dat is veel meer omvattend dan alleen het denken. Bewustzijn maakt ook de negatieve creaties van het denken transparant. Eerlijke confrontatie. Alles kan worden geklaard. Voorkomen is beter dan genezen.

De weg naar volkomen eenheid gaat via bewustzijn. Non dualiteit. Voor structurele en zelfs definitieve oplossingen. Alles is al aanwezig. Eenvoud siert de meester. Jij bent de meester.

Comments

Leave a Reply