Het proces van verlichting, kan iemand op elk moment meemaken. In zijn/haar puberteit. Of in andere, specifieke levensfasen.

De signalen worden meestal niet herkend. Het proces wordt niet voltooid. Het opkomend inzicht wordt neergedrukt. Tot de volgende “levensfase”. Zoiets levensfase, of zelfs crisis noemen, komt voort uit onwetendheid.

Onbewustheid geeft schaduwprojecties, die leiden tot verdere dualiteit. Volkomen eenheid. Jij bent het zelf. Tenzij jij graag wilt geloven dat het anders is. Dan is dat zo. Voor jou. De kracht van de gedachte.

Comments

2 Responses to “Subtiele kracht”

 1. elswittem on January 11th, 2009 7:14 am

  Dag allemaal 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben voorheen nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Maar ok, hallo ieder1

  Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na het overlijden van mijn man. Ik heb een dochter van 9 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt voor de moeite,

  Els Wittem

 2. admin on January 12th, 2009 5:06 pm

  Hallo Els,

  De ene mens is wat handiger in het verdienen van inkomen dan de andere.

  Ik hoop dat de site een bijdrage is om ook jou je oplossingen te helpen vinden. Natuurlijk met alle respect voor je huidige situatie.

  Met vriendelijke groet,

  Willem Jan de Vries

Leave a Reply