De waarde van helderheid blijkt uit de praktische toepassing. Een gevoel dat je eerder ontging. De intuïtie die je nu misschien wel serieus durft te nemen. Een dieper inzicht uit jezelf. Waarheid.

Wanneer mensen in discussie gaan over waarheid, dan is het vrijwel meteen verdwenen. Waarheid is geen voorbijgaande hersenschim, in tegendeel. Waarheid laat zich niet kennen wanneer de mens daar niet werkelijk voor openstaat.

Dat waarheid moeilijk is, is onzin. Tenzij mensen bewust besluiten om het spirituele gebied te ontkennen. Dan is er geen waarheid. Dan is er geen werkelijk doel. Behalve een enkele, kortstondige gedachte. Een romantische, of een materiële wens. Hallucinaties van de verdwaalde geest. Waarheid heeft geen enkele behoefte aan nieuwe, geconditioneerde vormen. Waarheid is er altijd. Gewoon.

Comments

Leave a Reply