“The day that you wander/wonder is the day that you choose, the day that you tender is the day that you loose”

Een kleine variatie op een refrein van een liedje. Er komt nog iets in voor met ene Jeremiah Jackson. Familie? Op weg willen zijn. Nieuwe avonturen, belevenissen en ontmoetingen. De wens naar geborgenheid, thuis, veiligheid en vrede die het refrein bij sommigen onrust en zelfs angst geeft is er natuurlijk ook.

Ook rusten en zwerven in de fantasie geeft heel bijzonder gewone effecten. Goed alleen kunnen zijn betekent dat je de feitelijke realiteit dat alles al één is beter kunt voelen. Na die ervaring blijf je het natuurlijk doen en doe je het gewoon samen met iedereen. Energie is heel eenvoudig. Er hoeft helemaal niets mee.

Alles is aanwezig. Alle denkbare en ondenkbare emoties kunnen open worden ervaren. Als manifestaties van zuivere energie. Emotionele energiebalans heeft alles te maken met eerlijke zelfkennis. Neem even de tijd samen om te ervaren hoe compleet je bent. Alles is in je aanwezig. Heel verstandig.

Comments

Leave a Reply