Vind aansluiting in jezelf bij dat wat eeuwig en bestendig is.

Dat is geen geloof of hallucinatie. Of wel?

De ervaring komt of komt niet. Het is een kwestie van goede aandacht. Voelen. En overgave. Overgave aan een realiteit die boven de subjectiviteit van het eigen denken staat. Of eronder. Het is maar net waar je voor kiest.

Comments

One Response to “Meer keuzes”

 1. Boomvriendje on June 2nd, 2009 11:33 pm

  Het is net als met de onzichtbare wereld om ons heen die te vergelijken is met ons hart dat is verborgen in onze borstkas.
  Ze blijft aankloppen net zolang tot wij haar accepteren als ons thuis.
  Ervoer vandaag zelf die connectie met mijn neef en naamgenoot Ruurd die vorige week overleed en die mij vandaag zei dat hij van mij hield toen ik aan hem dacht.
  Toen moest ik opeens een traantje wegpinken terwijl ik hoop dat ie nou als hemelfietser verder gaat om ze daar sterke verhalen te vertellen. En ik bedank hem dat ie bij leven zoveel karakter en spirit toonde ondanks dat het niet altijd makkelijk was.

  Hemelgroetjes ut Sneek

  Boomvriend Ruerd

Leave a Reply