Keuze

Filed Under Dagelijks slimtijden 

In non dualiteit bestaat geen keuze. Er is altijd slechts één mogelijkheid. De beste. In non dualiteit is geen enkele keuze werkelijk noodzakelijk. Non dualiteit en het gewone leven zijn te verenigen. Het is een keuze om dat na te streven en uit te voeren.

Hoe langer de mens hiermee wacht, hoe langer vrijheid en volkomen geluk worden uitgesteld. Uitstel hoeft geen afstel te zijn. Men kan ook wachten tot de schijnbare dood of later.

Die ene die met zoveel namen wordt aangeduid, heeft alle tijd. Net als ik. En als je dat liever het principe van evolutie wilt noemen, prima. In non dualiteit bestaan geen tegenstellingen. Geen aandacht of energie op schijn. Dat brengt toch niets. Werkelijkheid. Zorg goed voor jezelf. Blijf heel vandaag.

Comments

Leave a Reply