Stel dat we in staat zijn om de geschiedenis iets te verstellen. Te versnellen en herstellen. Als dat tot emotionele ontlading en bevrijding leidt, ben ik in elk geval heel tevreden. En ik mag hopen dat zoiets voor iedereen nuttig is. Elke dag? Elk uur? Elke minuut? Nee, elke seconde. Volkomen objectief en onbevooroordeeld ervaren.

Niet waarnemen door voor waar aan te nemen. Niet zien wat eerder is geleerd om te zien. Zelfs hoe te kijken en in welke frekwentie te horen, was zuiver geconditioneerd gedrag. Dat wat maatschappelijk objectief heet, is ongekend gekleurd door vooraf vastgestelde, bewuste en onbewuste regels. Aardig bedacht. Niet waar.

Dat er maar drie dimensies te zien en te ervaren zijn. Aangeleerd, geconditioneerd gedrag. Elke seconde bewust. Wat gebeurt hier werkelijk? Ook de gedachten, gevoelens en emoties, die continu door en in het lichaam gaan. Wat gebeurt daar precies mee? Wat is het werkelijke effect? Heel eenvoudig. Nu. Ervaren. Voorbij de oude meningen over “waar of niet waar”. Binnen en buiten het lichaam. Buiten en binnen. Los van de gedachte. Deel van de gedachte. Werkelijkheid ervaren met het lezen als hulpmiddel. Bewust. Logisch. Maak een mentaal nieuw mens van jezelf. Bevrijd van het slapend brein. Helder. Wakker. Het gedrag volgt vanzelf. Ik wens je veel inzicht en vrolijkheid vandaag.

Comments

Leave a Reply