Er komt nogal wat in het menselijk systeem terecht, wat daar beslist niet thuis hoort. Het wordt niet verteerd. Chemische bestanddelen in een natuurlijk eco systeem. Zuivere wetenschap. De gemiddelde mens, zit vol met shit. Dat is niet leuk.

Er komt nogal wat in het menselijk systeem terecht, wat daar beslist niet thuis hoort. Het wordt niet verteerd. Dat zijn onbewuste emoties en gevoelens. Ervaringen, klein en groot, die niet goed worden verwerkt. Blokkades en stagnatie in de natuurlijke lichaamsstroom. Zuivere wetenschap. Een verstoring, hoe subtiel ook, heeft direct fysieke gevolgen. Meestal onbewust. Dat is niet leuk.

Er komt nogal wat in het menselijk systeem trecht, wat daar beslist niet thuis hoort. Het wordt niet verteerd. Dat zijn gedachten. Gedachten van anderen. Beperkingen van het denken zelf. Onrust, innerlijke onvrede en beperkt gedrag zijn het resultaat. Zuivere wetenschap. Mensen en organisaties “infantiliseren” zichzelf en elkaar. Vervreemd van de natuur. Vervreemd van de eigen natuur. Vervreemd van alles. Dat is niet leuk.

Comments

Leave a Reply