Apie einstein vandaag: Aan alle leiders en volgers, de zwijgende meerderheid die het goede wil voor alles en iedereen voorop.

Mensen die niet direct uit het hart kunnen of mogen leven, plegen bewust en/of onbewust, volcontinu bedrog en verraad aan zichzelf en elkaar. Houd hiermee op. Als je jezelf volwassen noemt. Anders kan ik jou helaas geen verantwoordelijkheid nemende volwassene noemen. Vind je dit wat moeilijk? Dan ben je misschien een beetje vervreemd van je hart. Het hart weet. Het denken is niets. Fijne dag ❤

Nb1. En als je denkt dat het hoofd hiermee onbruikbaar wordt, dat valt reuze mee hoor. Daar zijn tegenwoordig (inburgerings)cursussen voor. Mijn auteur, de beste emotioneel, lichamelijk, mentaal, spirituele coach die ik ken, helpt je er graag mee. Via mail. Je hebt misschien 50% of meer van je tijd, de prioriteit niet helemaal goed? Dat geeft kansen. De werkelijkheid is dat je niet angstig hoeft te zijn. Dat geeft kracht. Onangst en verstandig denken is liefde met passie, ofwel slimtijden.

Nb2. Slimtijden is jouw geboorterecht. Jouw vrije keuze. Het voorgaande geldt uiteraard voor al het spreken, schrijven en overig handelen. Eenvoudig. Eenduidig. Ondubbelzinnig. Open. Net als jij?

Nb3. Doe normaal, blijf non duaal is de eerste les die jij en je (klein)kinderen kunnen doen. Dat vraagt meestal enige gewenning.

Comments

Leave a Reply