Er schijnen nog steeds mensen op de wereld te zijn die niet elke dag de notitie(s) van apie einstein lezen.

Snap jij dat?

Of vinden mensen het misschien aangenamer om zich niet van alles bewust te zijn? Of zijn mensen misschien vreselijk luie denkers, die menen dat één lullig inzichtje iets voorstelt en dat ze daarmee weer in hun arrogant achterlijke, onnozele schijnpeace van comfort en andere onwerkelijkheid kunnen rusten? RIP fuckers, zou een jongeling – misschien niet eens heel onterecht – kunnen zeggen. Ik zeg: “bewustzijn is net als pindakaas!!” Denk daar maar eens een jaar over na. Dan volgt verlichting vrijwel zeker. Moet jij je natuurlijk ondertussen niet door onzin laten afleiden. Dan ben je echt een dummie. Of beter: “zombie”. Walking dead. Zo vreselijk is het leven voor de overgrote meerderheid van de mensheid aan het begin van het derde millennium. Kopdenkers. Dat geldt ook voor jou. Anders zou je echt niet meer de moeite en of tijd nemen om deze onzin te lezen. Fijne dag!!

Comments

Leave a Reply