Het zogenaamde “in je kracht staan” doet het goed in trainingen en workshops. Ook activiteiten als gebed, meditatie en yoga kunnen op het ontvangen en belichamen van deze kracht zijn gericht. Er aan denken helpt ook. Het element van “er bewust voor openstellen” maakt het nog krachtiger.

Op de basisscholen wordt “verantwoord” gespeeld? Ik geloof het niet. De activiteiten zijn niet gericht op het ervaren en volledig belichamen van de grootst mogelijke kracht.

Een goede basisschool voor het leven. Vooral gericht op werkelijkheid. Grote kracht. Het valt te leren om daar in het algemeen belang mee om te gaan. Dat zou namelijk wel eens de bedoeling kunnen zijn. en als dat niet zo is? Ook dan is het toch een heel aardig doel voor de individuele mens. Het belichamen van de grootste kracht. En voor de humor af en toe wat illusie. Lijkt me wel een leuke school.

Comments

Leave a Reply