Apie einstein merkt dat steeds meer mensen alle informatie kunnen krijgen die er in het bekende over het functioneren van alle mensen en de wereld als geheel ter beschikking staat. Alle informatie, inzicht en kennis komt in een relatief rap tempo op tafel voor een grotere groep mensen die zich wel eens afvragen of dingen ook veel beter zouden gaan als de mens zich eerst eens wat meer “zijnsgeoriënteerd” zou gaan ontwikkelen.

Je begrijpt dat apies deze ontwikkeling van harte stimuleren. Vandaar dat apie einstein is gevraagd om daar een eenvoudig werkzame strategie voor te ontwikkelen. Dat is gelukt. Nu volgt het resultaat.

Om iets te zijn wat je nog niet bent kun je het beste beginnen met worden. Als je samen besluit om eerst eens je ware zelf te zijn voordat je weer allerlei dingen zou moeten, dan kom je vaak tot heel andere gedachten. Eerst eens ervaren wat er in jezelf is. Het gevoel van het lichaam. Je kunt het hele lichaam, inclusief alle organen, in je aandacht nemen. Jouw aandacht is veel meer omvattend dan je hersenen je soms willen laten denken. Aandacht kan bewuste en zelfs onbewuste processen in lichaam en geest duurzaam beïnvloeden. Realiseer je dat jij ten minste het eigen lichaam omvat. Dan omvat je ook de eigen geest. Deze toestand onderweg naar hoger bewustzijn is nuttig. Het geeft meer innerlijke rust, balans en harmonie. Demonstreer het in alles en leer het de kinderen. Dat kan jezelf doen. En je kunt de politieke (wereld)leiders vragen om mee te doen. Alles is van invloed. De herontdekking van het ware zelf bij de mensen is nu wereldwijd aan de gang. Apie einstein ziet zo een zonnige toekomst voor de mensheid als het gedrag wat wordt bijgesteld. Zo niet, realiseert u zich dan alsjeblieft dat u in de ogen van de andere soorten op deze planeet tot de bedreigde ondersoorten behoort. Sommige soorten zouden er zelfs bepaald niet rouwig om zijn als homo sapiens uitsterft. Wij apies geven u voorshands het voordeel van de twijfel en denken graag met u mee. Zijn is zeer eenvoudig. Voor apies. Het is de meest natuurlijke toestand. Ook voor mensen. Wij leren het u graag.

Comments

Leave a Reply