Apie einstein adviseert mensen wat vaker hun dierlijkheid te erkennen.

Vooral de zogenaamd brave mensen. Ze zijn zo vreselijk heftig dierlijk.

Als die energie wordt ingehouden komen er natuurlijk problemen. Daar kun je op wachten. Gegarandeerd. Of er iets aan doen. Lekker toestaan om lekker dierlijk te zijn. Met de nadruk op ZIJN. Dierlijk zijn. Ook dat is mensennatuur. Brave burgers vooral. Zij zijn de oorzaak van de meeste stagnatie in de wereld. Alles is anders. Dit jaar. Dit uur. Deze seconde. Niets zal ooit meer dezelfde zijn. Niets is ooit meer hetzelfde. Wen er maar vast aan. Brave burgers vooral, haha. The times, tey ‘re changing. Alles blijft exact zoals het altijd bedoeld is. Geen tegenspraak. Geen tegenstrijdigheid. De ziekte van dualiteit achtergelaten en/of overwonnen. Alleen maar winnaars. Geen verliezers.

Comments

Leave a Reply