Iemand vertelde me dat Allah en God regelmatig overleg plegen. En dat ze altijd kiezen voor een vreedzame oplossing bij moeilijke kwesties.

Dat lijkt me heel verstandig.

Nu de moslims, christenen en andere strijders om subjectieve waarheid nog. En vooral jij. Als jij niet op enig gebied nog in gevecht zou zijn met jezelf, als was het met je eigen denken, dan zou je deze tekst natuurlijk niet lezen, haha. Neem gewoon een voorbeeld aan Allah en God. Vrolijke dag.

Comments

One Response to “Allah en God”

  1. Boomvader Ruerd on August 1st, 2012 6:06 pm

    Dat doet me denken aan dat verhaal wat ik eens schreef over Boeddha, Jezus en Mohammed die gebroederlijk tezamen zaten. Waarom zo een dergelijk onderwerp bij voorbaat al zo serieus en gortdroog worden behandeld dat het een onmogelijkheid lijkt?

Leave a Reply