De meester helpt om licht te vinden. In spirituele, religieuze en New Age termen is het doel om de begrippen verlichting, welbevinden en volledige (zelf)realisatie als één werkelijkheid …….. te laten zijn. Verstilling. Het tempo vertragen of in elk geval zelf bepalen. In plaats van het automatisch leven in hersengolven met hoge frequentie. Flexibeler leren denken. Niets zo maar voor waar aannemen. Ervaren.

De meester helpt om de directe ervaring van verlichting te doen. Je richten op het hoogst mogelijkst bewustzijn is een oefening om verinnerlijking, harmonie, liefde en samenwerking in jezelf te voelen.

De doelstelling van de mens(heid) kan zijn om individueel en samen verlichting te ervaren. Door het te leven. Een hoge doelstelling. Misschien een doelstelling waar elk mens zich in kan vinden? Wees eerst als het kind, verstil en ervaar je eigen rijkdom. De rijkdom is het leven zelf. Dat wordt te vaak niet gevoeld. Ik schrijf om me er weer aan te herinneren. Leerling en leraar. Het is de ervaring die telt. Niet een theorie of gedachte daarover.