Lieve cel. Ik ben niet blij met al dat gewoeker. En uiteindelijk ga jij hier zelf ook aan kapot. We hebben elkaar nodig. Wat is je werkelijke boodschap?

Wil je vrij zijn? Dat wil ik ook. Heb je liefde nodig? Dat wil ik ook. Realiseer jij je wel dat ik ook jij ben? En andersom?

Zou je samen met mij in contact willen zijn over betere manieren om in onze behoeften te voorzien? Ja? Dank je. Dat vind ik mooi. Nee? Dan wil ik je vragen om er nog eens rustig over na te denken. Ik houd van je. Laat je me weten als ik zelf iets kan doen om beter samen te leven? Ik zal altijd naar je luisteren. Met ons hoofd, met ons verstand en met onze ziel. Jij en ik zijn meer dan we ons vaak realiseren. Vroeger wist ik dat niet. En `de grotenĀ“ hebben het me niet geleerd. Ze denken vaak zo anders. Ik snap dat wel. Maar het is niet alles. De groten der aarde zeggen het wel. Ja, die wel. De groten der aarde zeggen ook dat jij en ik net zo zijn. En dat er een ongekende kracht in ons schuilt. Heel liefdevol. Heel subtiel. Alles doordringend. Als we er voor open durven staan. Dank je. Ik houd van je.