Deze datum heeft geen betekenis tot jij er een associatie mee hebt of tenzij jij ergens een betekenis aan geeft dat volgens jou met 8 december te maken heeft.

Woorden veranderen niet de werkelijkheid die er al is. Woorden hebben vrijwel altijd wel het effect dat de werkelijkheid niet volledig wordt ervaren. Ervaren kan beginnen met voelen. Dat is ieders vrije keuze. Een half uur misschien? Ook dat is vrije keus. En dan zien, ruiken, proeven en tasten erbij. En horen.

Bewust geen woorden maken. Niet denken. Dat zou immers de werkelijk ervaring van werkelijkheid beïnvloeden. Waarom iets veranderen? Helemaal niet nodig. Pas veel later starten met denken. Het denken bewust aan het werk zetten geeft andere resultaten. Ook bij interacties tussen mensen. Een eenvoudige benadering van werkelijkheid. Samenwerken. Heel eenvoudig in de dagelijkse praktijk. Veel plezier als je het (eens) wilt doen. Wees voorzichtig. Iets nieuws kan heel gevaarlijk zijn. Dat weet je nooit vooraf. Wees voorzichtig met de (eigen) psyche. Voor zover deze werkelijk bestaat natuurlijk. Dat is namelijk niet zeker. Als de psyche niet bestaat ….. wat bestaat dan wel? De tijd kan het niet zijn. Dat ligt al besloten in de logica van het voorafgaande. Lees het nog maar eens. Dan kan je nog veel meer duidelijk worden. Alles gebeurt nu!!