Taalgebruik is veel ingewikkelder dan de meeste mensen bewust weten. Een uitspraak die vanuit een wat hoger abstractieniveau volkomen logisch, normaal en waar lijkt, is vette nonsens vanuit een weer wat hoger of juist lager abstractieniveau.

Elk mens kan leren denken. Elk mens kan ook leren om (iets) anders te denken. Elk mens kan zelfs leren om helemaal niet te denken en prima te functioneren. Het effect van deze manier van in het leven staan heeft grote effecten. Alle vroegere conditioneringen, beperkende ervaringen en overtuigingen zijn niet meer van toepassing.

Het is prettiger wanneer deze oefening samen wordt gedaan. Samen in de bekende, sociale kring of met anderen die plezier nastreven. Realiseer je dat veel mensen hechten aan hun gedachten. Gedachten die per definitie vette nonsens zijn vanuit een ander niveau van denken. Deze schrijver schrijft vanuit een bepaalde manier van denken slechts vette nonsens. Hij vermoedt dat hetzelfde geldt voor alle woorden en geschriften. En toch weet hij het niet zeker. Succes met deze vrolijke dagpuzzel.