Voor al degenen die in het westerse idee van tijd leven, een heel gelukkig 2009. Persoonlijk heb ik weinig met de westerse, noch met de oosterse beleving van tijd. Ze zijn beide relatief. Onnodige beperkingen. Tijd bestaat niet. Het verschil tussen lichaam en geest bestaat niet. Het verschil tussen het profane en het heilige bestaat niet.

Hiermee is ook de zogenaamd wonderbaarlijke genezing, eenvoudig verklaard. Durf je over te geven aan werkelijkheid. Voorkomen is beter dan genezen. Als jurist snap ik helemaal niets van de Nederlandse wetgeving. Het lijkt me verstandiger om eerst de universele rechten van de mens, veel beter uit te werken. Dan is iedereen tevreden. Dat kan niet anders.

De universele rechten van de mens zo uitgewerkt, dat iedereen aan zijn/haar trekken komt. Heel eenvoudig. Dat doe je niet door in gedachten, allerlei deelgebieden te creëren. Dat doe je niet door binnen die deelgebieden, ook nog eens honderdduizenden, beperkende regels te bedenken. Dan wordt alles heel irrealistisch. Logisch. Eenvoud siert de meester(es). Jij bent het. Ik wens je een jaar van magie èn realiteit: Werkelijkheid.