Drie dagen om een mens helemaal opnieuw op te bouwen. Je vindt de ingrediënten voor deze vaardigheid als een rode draad door alle tekst op deze site. Geen blasfemie, in tegendeel. Anders dan broeder Jezus en andere, grote meesters, nemen we er samen alle tijd voor.

Een jaar? Tien? Mij maakt het niet uit. Al zijn er tienduizend jaren nodig. Ik ben er toch wel. Zoals altijd. Nooit weg geweest.

Als een mens, de wetenschap, of een andere organisatie deze eenvoudige missie ook in het gewone, dagelijks leven wil realiseren, voel je welkom. Ik houd van samenwerking. Wel een waarschuwing vooraf. Ik doe helemaal niets. Toch zal je er veel voor terug willen geven. Wil je werkelijk, dan is dat wat mij betreft geen ernstig probleem. Het hoeft natuurlijk niet. Niets moet. Ik wens je een aangenaam stille dag. Een dag van verdieping en bezinning. Met een volledig open hart. Een aanval is dan feitelijk onmogelijk. Denk maar eens goed. Voordenken is heel nuttig. Mentale yoga is niet meer dan logica. Iets in jou begrijpt loepzuiver wat hiermee wordt bedoeld. Leef het. In je eigen belang.