Merk je de verschillen? Tot juli 2008 heb ik gedaan alsof ik wat aan het klootvinken was. En vanaf juli 2008 neemt mentale yoga jouw verlichting als uitgangspunt. De inhoud van de tekst is niet wezenlijk anders dan voorheen. Het verschil dat het verschil uitmaakt ben jij. Verder is er helemaal niets veranderd.

Ben jij dan werkelijk veranderd? Dat lijkt me al te optimistisch. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat jij werkelijk tot verandering in staat bent. Gelukkig, er is hoop. Wonderen bestaan. Ik heb dat eerder logisch en duidelijk uitgelegd. Vraag de innerlijke wijze om toelichting, als het eens niet meteen glashelder is. Of lees een eerder stuk nog eens terug.

Je zal merken dat je nu veel verder bent. Verder dan of in wat? Al sla je me dood, ik zou het niet weten. Meer rust, blijheid en welbevinden? Dan ben ik al heel tevreden. Kan je die innerlijke lach van liefde, welbevinden en geluk al meer en meer ervaren? Ik gun het je. We zijn één. Voel het universeel kloppend hart. Waarheid is zo eenvoudig. Een fijne lach vandaag.