Het aardige van helemaal binnen zijn is dat je iets ook helemaal vanaf de grond kunt opbouwen. Je kunt bewust op een absoluut nulpunt van compleet zijn en welbevinden beginnen. Gewoon even helemaal lekker in jezelf zitten. En die ervaring bewust versterken. Met en in volledige aandacht.

Wanneer jij je dan bewust blijft in deze basis, rustig thuisblijvend, wat er verder ook gebeurt, …………………….. dan leef je net in een iets andere aandacht dan anders. Het gaat niet om vergelijken en vergelijkingen. Niet nu. Niet in dit moment. Je kunt alle woorden nu voelen als een eenvoudige meditatie. Helemaal, bijzonder, gewoon, tot rust komen. Heel gewoon door de eigen, bewuste aandacht te richten op rust en op kalmte. Binnen zijn. Het diepe gevoel van thuis zijn. Welbevinden in jezelf. Hmmmmm. ……… heerlijk.

Wat je vandaag verder doet of laat, ………………. de herinnering aan het voorafgaande mag aanwezig zijn. In je cellen. In je organen. In de innerlijke tempel van je geest. Puur zijn. Zuivere aanwezigheid. Verlichting in de praktijk van alledag met alle mensen. Opnieuw, veel plezier!!