Soms is het goed in de andere wereld te zijn. Ook al is deze net zo min objectief werkelijk als de dagelijkse ervaring van de denkende mens. Deze wereld kent geen verdeeldheid. Deze wereld kent geen grenzen. In deze wereld is het goed toeven. Een eeuwig gezellige herberg van huiselijk geluk. Het doorzien van alles. Zonder invloed van het niet bestaand ik.

Aanwezig in alle werelden. Wij. Wij zijn volkomen identiek. Wanneer de herinnering aan een niet bestaand ik, een niet bestaand verleden, is opgelost. Ik wil deze ervaring met je delen. Jij. Juist jij. Waarom? A: er is verder toch geen hond die dit leest. B: liefde. C: de volmaakte eenheid is leuker om te ervaren wanneer het samen wordt uitgevoerd. 

Dat doen wat jij je werkelijk voorneemt. Dat doen wat jij werkelijk belangrijk vindt. Waar jij je echt voor wilt inzetten. Dat is feest. Groot feest. Prachtig leven. Verdichting van licht. Materialisatie. Meer is het niet. Zo leven wij eeuwig samen. In alle werelden. Soms de aandacht iets meer hier dan daar. Of andersom. Dat kan ook heel goed. Er is geen balans. Leven in beweging. En zo breng ik je, als je aandachtig en diep voelend hebt meegelezen, weer netjes op aarde. De volgende keer? Wie zal het zeggen. Geniet ervan. Vandaag.