Iets begraven zonder daadwerkelijke verwerking geeft zekerheid. De zekerheid dat de geschiedenis zich zal herhalen. Geestelijk, emotioneel en/of fysiek. Heel onhandig.

Begraven zonder te verwerken. Een contract of overeenkomst afsluiten zonder werkelijke openheid en vertrouwen. De wet, de regel en de (werk)relatie zonder open, vreugdevolle bezieling bij alle deelenemers. Geen compleet leven. Het derde millennium. Absurd?

Het begraven van de niet verwerkte relatie met God? Met anderen? Met jezelf? Met subjectieve school- en bedrijfskennis? Met meningen en oordelen uit het verleden? Met het universum? Met de kosmos? Met de natuur? Met je schaduw? Met je ego? Met je lichaam? Met Lucifer? Met het mooiste bewustzijn dat voor elk mens gratis ter beschikking staat? Liefde. Laat de woorden alleen nog woorden zijn. Beleef de ervaring van heelheid. Soms leidt dat tot volledig herstel van wat dan ook. Zorvuldig begraven. Nieuw leven. Liefde. Welbevinden. Werkelijkheid is nooit moeilijk. Leef eenvoudig. Vandaag.

Next Page →