Ik schrijf slechts over en vanuit de directe ervaring. Of in elk geval vanuit waar gebeurde situaties. Situaties en ervaringen die ik meemaak. Beter dan conclusies. Conclusies zijn statistiek. Statistiek is nooit honderd procent realistisch. De eigen conclusies zijn nooit werkelijk waar. Onthoud dat alsjeblieft.

Heel veel ellende ontstaat door het omgaan met materiaal dat voor waar wordt aangenomen. Zonder dat het feitelijk waar is. De reis om het totaal en alle samenhang der dingen daadwerkelijk te ervaren en te belichamen, is de grootste gelegenheid voor de mens.

Het licht belichamen. Het fysieke lichaam dat volledig mentaal, spiritueel, emotioneel is en andersom. De geest die al het schijnbare onderscheid tussen niet bestaande verschillen doorziet. Heel gewoon. Geen seconde van je leven is ooit helemaal dezelfde. Degene die dat anders ervaart, ervaart niet de volkomen werkelijkheid. Oneindige energie. Genoeg voor iedereen. Geen schaarste. Schaarste is een creatie die voortkomt uit achterhaald, economisch denken. Dat is slechts onbewustheid. Overvloed is de realiteit.