De wil om te presteren, om iets bijzonders voor elkaar te krijgen, wordt altijd verhoord. Ook dit is een universele behoefte. Tenzij de wil door het leven en zogenaamde ervaring is afgestompt, kent elk mens deze wens.

Er is iets heel bijzonders dat jij, net als elk mens, eenvoudig kan ervaren: de vrije ruimte. Vrije ruimte wordt altijd heel open weergegeven en is gratis beschikbaar. Bijvoorbeeld de vrije ruimte in het wit tussen mijn woorden. De oneindig vrije ruimte die tussen alle cellen van mensen, van dieren, van planten, van water, van aarde, aanwezig is. De vrije ruimte tussen kortstondige gedachten en emoties over geluk, of ongeluk. Overgave aan het grootste dat tussen, in en om alles, direct kan worden ervaren.

Je hoeft je er slechts aan te laven en je erin te drenken om te ervaren. Zo eenvoudig is de meest bijzondere prestatie die jij kan geven. In jouw overgave, geef je voor en aan iedereen. Overgave. Een grote prestatie voor de mens. Voor de gemiddelde dummy is het inmiddels een eitje. Omdat we weten altijd samen te zijn. Dat is nooit anders geweest. En het zal nooit veranderen. Overgave aan werkelijkheid. Een topprestatie!!