Hoe vaak moet er door de groten en wijzen der aarde op worden gewezen dat versnelling (van processen en ontwikkelingen), juist door bewuste vertraging wordt gerealiseerd?

Bewuste vertraging van het lichaamsproces bijvoorbeeld. Eenvoudige ademtechnieken die zelfs het eigen hart een tijd kunnen laten rusten. Levensverlengend, als dat gewenst zou zijn. De technieken zijn nooit moeilijk. Het is de mentaal/emotionele staat van de gemiddelde mens, die moeite heeft met eenvoud. Ook met de eenvoud van versnelling door vertraging.

Is het dan raar dat mensen anderen soms kunnen helpen om de productie van bepaalde cellen in het lichaam, zo maar te laten stoppen? Natuurlijk is dat niet raar. Wanneer je bewustzijn vanaf het begin ook maar enigszins serieus neemt, dan begrijp je dat. Elk mens, ook elk kind, kan leren hetzelfde te begrijpen. Begrijpen vanuit logica. Begrip door de tijd te nemen om zelf te ervaren. Geen hocus pocus. Eenvoudige werkelijkheid. Stap voor stap. AllesĀ is al transparant. De hoogste versnelling is een mechaniek. De werkelijke mens is anders.