Superconsciousness. Christconsciousness. De training voor nieuwe tijdmanager. Je aura schoon in tien minuten. Superleren zonder enige inspanning. Mentale technieken om de productie van kankercellen te stoppen. Reiki, NLP, Kerntransformatie, Systemische opstellingen om alle onopgeloste zaken uit het verleden, in één klap te veranderen. Aardehealing voor degene die in staat is om grotere energie te kanaliseren. Healing sound. Master Ascension Healer, Pillar of light, Healing rhytm. Tantrische rituelen om de grootst mogelijke liefde en energie uit te wisselen.

Alles wat bestaat is waar. Wonderen bestaan. De wetenschap heeft helaas geen tijd om wat er allemaal al bestaat, te onderzoeken. De wetenschap is eigenlijk een soort prediker. Als je het zo doet, dan komt het wel goed. Heel raar, dat niemand daar wat van merkt. Je zou toch verwachten dat een wetenschappelijk brein daar wat moeite mee heeft.

Is helemaal niet nodig hoor. Ergens moeite mee hebben. Hoogst onwetenschappelijk. Geen oordeel. Alles laten zijn. Wat de mens doet is nauwelijks van invloed, op wat er werkelijk gebeurt. Je bent vrij.