Door een natuurlijke, hoog energetische toestand te ontwikkelen, kan de vroegere, bio-fysiologisch geörienteerde psychologie van de ouderdom en het verval, langzaam maar zeker in de boeken van de menselijke geschiedenis verdwijnen. Meditatie, zelfkennis en goede voeding kunnen hierbij ondersteunen.

Veel mensen functioneren in omgevingen die vroeger of later ernstig ziek maken. Mensen die hoog sensitief zijn voelen zeer nauwkeurig wat wel en wat niet bevorderlijk is voor de gezondheid. We kunnen op dit vlak grote hoogten bereiken. Door serieus aandacht te geven. Aandacht aan de signalen van mensen die hoog sensitief zijn.

Hoog sensitief is gewoon een ander woord voor natuurlijk. Welke ouder heeft het kind de hoge sensitiviteit niet zien verliezen? En daar zelf bewust of onbewust flink aan bijgedragen? Zogenaamd omdat “het leven” dat nu eenmaal vraagt. Eenvoudige werkelijkheid. De mens is zo teer en zo kwetsbaar als een bloem. Voel en blijf niet buiten de werkelijke ervaring staan. Het menselijk lichaam is het meest sensitieve en sublieme meetinstrument dat ooit is en ooit zal worden uitgevonden.

Next Page →